tiistai 3. huhtikuuta 2012

Balla, come se non ci fosse un domani.

Torstai iltana järjestettiin juhlat hollantilaisten kunniaksi !! Luvassa oli siis hyvää muusiikkia, seuraa, ruokaa, juomaa ja tanssimista ! Meno oli kyllä totaalisen erilainen kun suomalaisissa koulutapahtumissa !!  Juhliin tuotiin tarjottavaa  nyytttäri meiningein ! Tarjolla oli siis monen moista, pizzaa, fociacciaa, kolmioleipiä, kakkuja, keksejä... Ja paljon juotavaa, ja nyt meinaan siis alkoholi juotavaa. Siellä me kaikki yhdessä juotiin ja syötiin ja tanssittiin opettajien ja oppilaiden kanssa ! Juhlittiin yömyöhään asti vaikka seuraavana aamuna olisikin taas lähtö 8 aamulla uudelle retkelle :)






Oli myös paljon ohjelmaa ! Karaokea, kilpailuita ja muuta hauskaa ! En kyllä tiiä koska olisin viimeksi nauranut yhtä paljon!! Ja tanssiakkin niin paljon kuin vaan jaksoi! Meille oli varattu paikallisesta 5 tähden hotellista tilat jotka oli tosi kivat ! mutta vähän liian kuumat ! Mut ei se menoa haitannu silti yhtään! Hauska lisä iltaan oli myös hollantilaiset vs. italialaiset tanssi kilpailu! ei siinä muuta voinut kun nauraa vedet silmissä !!! Ja oli myös kiva et pääsin vihdoin testailemaan mun uusia korkkareita ja mekkoa !





Illan aikana ehti tutustua taas paljon paremmin kaikkiin ! Alkoi vaan se tosiasia painaa että pian meijän uudet ystävät palaa takasin hollantiin ! Mutta vielä ei ollu aika murhetia sen enempää vaan kippisteltiin kuohuviinillä viikkoa joka tulee kyllä jäämään yhtenä parhaimpana muistona mun mieleen !!<3 mulle tulee kova ikävä kaikkia ! MUTTA IHAN MIELETTÖMÄN IHANA JA HAUSKA ILTA OLI !! GRAZIE TUTTI! <3






Baci,



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti