tiistai 3. huhtikuuta 2012

La vita è migliore quando ridi.

It’s Friday, Friday... soi kajareista ku perjantai aamulla bussilastillinen väsyneitä, mutta innossaan olevia nuoria oli valmiina matkaan ! SILLÄ TÄNÄÄN OLIS SUUNTA KOHTI MERENRANTAA !! Edellisillan valvomisista huolimatta porukka oli yllättävän pirteinä ( tai saattoi myös johtua siitä että bussissa tarjoiltiin varmaan 3 kuppia kahvia jokaiselle...) Ennen rannalle pääsyä oli kuitenkin vuorossa näköala paikka, toisella puolella "materan canyoneita" sekä Alberobellon trullikylä.



Matka ylös näköala tasanteelle oli järkyttävän pieni ja melkeen siinä olin sitte sydän kurkussa ( koska näyttisiltä et kohta syöksytään alas bussilla..) Mutta hyvin selvittiin ja pian oltiin turvassa  perillä! Ja näköalat oli PÄÄTÄHUIMAAVAT jos niin voi sanoa hahaha :D Mutta nyt voin sanoa ettää oon kyllä nähny varmaan materan ihan jokasuunnasta kun vaan on mahdollista!! Mutta oli se silti hieno kokemus ja täytyy sanoa että kaupunki näytti ihan erilaiselta!




Seuraava välietappi oli Alberobello joka on kuuluista trullikylästään... Trullit on taloja joiden katto on rakennettu kivistä ( sillai hienosti , en osaa selittää, mut kattokaa kuvista :D)... Ja trullien seinät oli päällystetty valkosella materiaalilla joka oli jääkylmää vaikka aurinko paisto suoraan siihen ! Siinä oli sitten kiva nojailla ja vilvotella vasten seiniä ku meijän matkaopas kerto kylän historiasta ! Kierroksen jälkeen lyhyt vapaa-aika , ja kuinkas ollakkaan taas päädyttiin jäätelölle( tai no mä tyydyin vesipulloon)... Mutta koska hinku oli kova jo rannalle kaikki oli jo takasin bussilla ennen sovittua aikaa !




JA VIHDOIN!!! RANNALLA, metapontossa tai metapontolla, en tiiä kummin se sanotaan mutta kuitenkin ! Ja voin sanoa että OLIN KATEELLINEN koska "hullut hollantilaiset" oli ottanu uikkarit mukaan ja pääsivät pulahtamaan LÄMPIMÄÄÄN mereen uimaan ! kyllä harmitti, en ollu ees tajunnu että vois olla niin lämmin että pääsis uimaan ... Vaikka no jos ulkona paistaa aurinko ja on + 26 C ei pitäis kauheesti esteitä olla ! Mutta sielä me sitten syötiin ja kuunneltiin musiikkia! 





Oli kyllä vähän haikeet fiilikset koska perjantai oli vika päivä kun näkisin kaikki hollantilaiset ! Tosi haikein mielin sanoin bussissa heipat kaikille ihanille uusille tuttavuuksille ! Ja tietenki kutsuin suomeen käymäään , et äiti kai meil on tilaa 18 hollantilaiselle :))))? En kauaa kuitenkaa ehtinyt murhetimaan sillä tiesin että tulossa olis ihan mahdottoman kiva viikonloppu! Olinhan menossa mun isovanhempien luokse kokoviikonlopuksi !! Mutta täytyy sano että vietin ihan mahdottoman hauskan päivän Ivanan, Joelen, Federicon, Valentinan ja kumppaneiden kanssa ! 



KIITOSKIITOSKIITOS vielä Rosa, Leah, Cecile, Nina, Anna Lena, Fabian, Vincenzo, Sandro, Kevin ja kaikki muut , sekä tietenkin mun ihanat italian ystävät, mahdottoman ihana,  unohtumaton viikko takana<3

Baci,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti