perjantai 6. huhtikuuta 2012

Cena finlandese

Tiistai illalla kun oltiin Martinan kanssa kahestaan kotona päätettiin järjestää " Suomalainen illallinen". Olin saanu purkin hernekeittoa mun isovanhemmilta viikonloppuna, joten ruuan tekeminen oli HELPPOA !





Varoittelin Martinaa että " et ehkä tykkää hernekeitosta", mutta joo olin väärässä !( ja hernekeiton kanssa oli tietenkin kunnon näkkäriä!!) Unohdin että se tykkää KAIKESTA, siis IHAN KAIKESTA ruoasta! Ja söikin sitten hernekkeittoa iha antaumuksella, ja sen loputtua, NUOLI KATTILAN?????? :DD koska halus syödä kaiken... Jooh en ymmärrä miten se voi pysyä niin laihana vaikka vois syödä varmaa kolme hevosta ja juoda tynnyrillisen maitoa. SIIS IHAN OIKEESTI





Ruoan jälken oli sitten vuorossa, letut, jotka ei kyllä onnistuneet, tai no ne oli rumia. ja kuten martina niitä nimitti " Disaster pancakes", RUMIARUMIARUMIA! mut kyllä ne silti hyviltä maistu ku laitettiin jätskiä väliiin ( tai no oikeestaan joukkoon hahaha) oli vaan liian pieni pannu ja liian iso lasta ni ei oikeen onnistunu toi kääntäminen :DD Ateria oli kyllä maukas ja molemmat tytöt tuli kylläisksi, joten voin olla tyytyväinen hahaha :D!






Baci,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti